Meld je aan voor
Baancafé aan Zee

Aanmelden

Waarom vinden we het onderwijs zo mooi en belangrijk? Werken vanuit jouw ‘bedoeling’: dat kan bij Atlant! Kom naar ons Baancafé aan Zee, waarin bestselling schrijver Wouter Hart je alles vertelt over dat ‘werken vanuit de bedoeling’. Ook kun je ontdekken welke baan en welke school het beste bij jou passen, of je nou al bekend bent met Atlant of niet. Iedereen is welkom, neem dus gerust een introducée mee!

Programma

Bestselling schrijver Wouter Hart

Wouter Hart is spreker en schrijver over het werken vanuit de bedoeling. Hij neemt je mee uit de waan van de dag en helpt je te focussen op wat je ‘wil’, in plaats van wat je ‘moet’. We geloven in goed onderwijs voor ieder kind. Maar wat betekent dat? En hoe verlies je deze bedoeling en bevlogenheid niet uit het oog wanneer dagelijkse zaken jouw aandacht vragen?

Jouw baan bij Atlant Basisonderwijs: Ontdek de mogelijkheden

Met 10 Atlant-scholen in de gemeente Velsen is er altijd wel één die aansluit op wat jij ‘wil’. Ga in gesprek met (potentiële) collega’s en ontdek of jullie dezelfde drijfveren delen. Laat ons weten wat jij zoekt in een baan in het onderwijs en leer de scholen van Atlant beter kennen!

Praktische informatie

Woensdag 27 maart

Woensdag 27 maart

Leonardo Hotel IJmuiden

Leonardo Hotel IJmuiden

Start programma: 15:30 Deuren open: 15:15

Start programma: 15:30 Deuren open: 15:15

Meld je aan!

Laat je inspireren en informeren tijdens het Baancafé aan Zee. Het aantal plekken is beperkt, dus meld je snel aan. Je mag een introducee meenemen. Laat hieronder jouw/jullie gegevens achter, zodat we je kunnen informeren over het evenement.