Vacatures

Bestuurssecretaresse

We zijn z.s.m. op zoek naar een secretaresse die onze bestuurder(s) weet te ondersteunen en ontzorgen op secretarieel en communicatief vlak. Als Bestuurssecretaresse heb je een veelzijdige en uitdagende functie! Het gaat om de perfecte balans tussen alles op orde hebben en snel schakelen wanneer dat nodig blijkt.

Neem contact op

Atlantkantoor

IJmuiden

0,8 fte

Per

Terug naar alle vacatures

Jouw baan

Bij Atlant Basisonderwijs maken we samen uitdagend onderwijs voor onze kinderen. Zo blijven we in ontwikkeling; met plezier en zorg voor elkaar. Wij werken vanuit vertrouwen met elkaar samen en gebruiken daarbij dezelfde taal. Elke professional bij Atlant kent onze kernwoorden: Samen, plezier, vertrouwen en in ontwikkeling. Atlant Basisonderwijs bestaat uit tien scholen verspreid in de gemeente Velsen.

Als bestuurssecretaresse maak je deel uit van het team van het Atlant kantoor. De collega’s op kantoor ondersteunen de aangesloten scholen en de bestuurder op het gebied van HR, ICT, financiën, onderwijs(kwaliteit), communicatie en opleiding. Kom jij ons team versterken?

Jouw baan als bestuurssecretaresse:
Als bestuurssecretaresse heb je een breed takenpakket namelijk:

 • Je ben het eerste aanspreekpunt en het visitekaartje voor externe contacten;
 • Je verricht werkzaamheden op het gebied van secretariële-, management- en organisatorische ondersteuning, zoals het verwerken en screenen van post en mail en het afhandelen van de telefoon;
 • Je beheert de (complexe) agenda’s van het bestuur;
 • Het opstellen van brieven en andere schriftelijke communicatie;
 • Het notuleren bij de RvT en GMR;
 • Het afhandelen van klachten;
 • Het controleren en corrigeren van teksten;
 • Het beheren van de managementkalender;
 • Het verzorgen van de lunch tijdens directievergaderingen;
 • Het plannen van workshops en onderhouden van contacten met trainers voor de Atlant Academy;
 • Het up to date houden van het intranet;
 • Het verzorgen van attenties op het gebied van relatiebeheer (zowel intern als extern);
 • Het samenstellen van managementinformatie en andere ondersteunende werkzaamheden.

Kortom, je bent een echte duizendpoot. Er komen in deze functie genoeg leuke en uitdagende werkzaamheden op je pad waar jij je helemaal in vast kan bijten.

Lees meer

Contactpersoon

Dit is jouw bestuurder

Annemarie Trouw

Bestuurder

“Regelmatig besef ik mij dat ik heel blij ben met mijn werk als HR-Adviseur. Ik voel me bij Atlant Basisonderwijs echt (werk)gelukkig. Belangrijke werkwaarden zoals vertrouwen, vanuit verbinding en echt oog hebben voor elkaar zie ik terug binnen Atlant. We hebben met elkaar één doel: goed onderwijs voor onze kinderen. Dit kan alleen als er collega’s werken die zich (werk)gelukkig voelen!”

Chantal Engels, HR-Adviseur, Atlantkantoor

Wanneer je bij ons solliciteert...

Stap 1

Lezen wij met veel enthousiasme jouw motivatie en cv.

Stap 2

Hoor je het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk na de sluitingsdatum of we je uitnodigen voor een kennismaking op de school.

Stap 3

Heb je een gesprek met de schoolleider en krijg je een rondleiding op de school. Zo kun je echt even sfeer proeven en eventueel nog een praatje maken met collega’s.

Stap 4

Zijn alle partijen enthousiast, dan bieden we je graag een contract aan en maken we alles in orde voor een warme start in jouw nieuwe baan!

Iets voor jou?

Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct hieronder of kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

Whatsapp Bel