Werken bij Atlant

Bij Atlant word je gezien. We luisteren naar je en helpen je graag het beste uit jezelf en de kinderen te halen. Werken bij Atlant betekent dat je er nooit alleen voor staat! Vanaf het moment dat je start word je gedurende jouw gehele Atlantreis door collega’s ondersteund.

10Scholen
323Medewerkers op onze scholen
2900Kinderen op onze scholen
12Medewerkers op kantoor

Onze kernwaarden

Samen

We zijn samen verantwoordelijk voor de kinderen en het onderwijsaanbod. We leren van elkaar en inspireren elkaar.

Plezier

Je kunt jouw talenten inzetten en je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We zien jou als professional én als de mens die daarachter schuilt!

In ontwikkeling

We blijven leren en helpen elkaar. Met jouw talenten blijven we het onderwijs ontwikkelen en innoveren.

Vertrouwen

Iedereen doet ertoe. Vertrouwen geeft ruimte voor jouw eigen ontwikkeling en die van de kinderen.

Vliegen met Atlant

We willen dat jij je snel thuis voelt bij Atlant. Maar ook dat je kunt aangeven wat jij nodig hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Startende leerkrachten krijgen een coach en iedereen kan altijd contact opnemen met de desbetreffende HR-adviseur. Los daarvan organiseren we verschillende bijeenkomsten.

Atlanding

Jouw reis start met een introductiebijeenkomst. Een feestelijke kennismaking met de organisatie en andere nieuwe Atlantgenoten!

100 dagen bijeenkomst

We proberen jouw start bij Atlant zo soepel mogelijk te laten verlopen en na ongeveer 100 dagen reflecteren we daarop. Tijdens de 100 dagen bijeenkomst kijken we terug op het begin van jouw carrière bij Atlant. We horen graag van jou wat goed gaat en wat beter kan.

Atlantival

Onze collega’s vinden het fijn om onderling contact te leggen, ook met collega’s van andere Atlant-scholen. We komen daarom allemaal bijeen tijdens hét festival van Atlant: Atlantival!

Baanoriëntatie evenement

Gedurende je loopbaan kan het voorkomen dat je wel eens aan vernieuwing toe bent, bijvoorbeeld in een andere functie of op een andere school. Daarom vindt jaarlijks een evenement plaats waarop je kunt ontdekken wat er bij andere Atlant-scholen speelt en welke kansen er voor jou liggen. Zo hebben we al een BaanTheater, Baancafé aan Zee en High TEAcher georganiseerd!

Mijn Atlas

Speciaal voor medewerkers van Atlant is er doorlopend Mijn Atlas beschikbaar. Mijn Atlas zorgt ervoor dat je niet alleen aandacht besteedt aan de kinderen, maar ook aan belangrijke onderdelen in je eigen leven. Denk aan jouw gezondheid, ontwikkeling, balans, werkplezier en dat jij gezien wordt in de verschillende rollen die je hebt, zowel voor de klas als daarbuiten. Mijn Atlas helpt je om te bepalen waar jij aandacht aan wilt besteden en wat je hiervoor nodig hebt.

“Bij Atlant draait het om samen groeien en samen gezond en gelukkig zijn.”

Liesbeth Pel, Intern begeleider, De Zefier

“Tijdens de startersbijeenkomst kon ik op een prettige manier kennismaken met alle nieuwe collega’s, de mensen van HR en de bestuurder.”

Maaike Goos, Leerkracht middenbouw, Franciscus

“Als ik van functie zou willen wisselen, kan ik dat aangeven bij Atlant om te kijken of er een andere functie of school is die beter past.”

Nadine Groot, Locatieleider, Het Kompas

“Kom je als starter bij Atlant werken, dan word je verbonden aan een coach. Dat is een onafhankelijke collega waar je vrij mee kunt sparren.”

Patricia Hille, Bovenschoolsopleider, Atlant

“Toen ik als invaller startte, was de klas netjes en de weekplanning was voor het hele jaar al op orde. Over alles was al nagedacht. Ik kreeg alle hulp die ik nodig had!”

Anouk Pennings, Leerkracht bovenbouw, De Beekvliet

Kennismaken?

Heb je een vraag of wil je een proefvlucht maken bij Atlant? Neem dan contact met ons op.

Whatsapp Bel