De Beekvliet

De Beekvliet is breed georiënteerd en specialist in wetenschap en technologie, theater-, en danslessen, programmeren, gezond gedrag, kanjertraining, pluswerk en hoogbegaafdheid. Hoogbegaafde leerlingen kunnen terecht op de Via Nova-afdeling. Hier wordt speciaal op hen toegesneden onderwijs gegeven. Kortom, een school met oog voor de talenten van het kind!

Wil je meer weten over De Beekvliet? Klik hier voor een bezoek aan onze website.

Locatie

Velserbroek

Leerlingen

400 - 450

Contactpersoon

Dit is jouw schoolleider

Priscilla Deinum

“Ik was op zoek naar een school dichter in de buurt. Verschillende vrienden raadden mij aan om bij De Beekvliet te gaan werken, vanwege de goede sfeer en de leuke mensen. Er stond geen vacature open, maar ik heb toch gebeld. Niet veel later kon ik starten met invalwerk en zo ben ik uiteindelijk doorgerold naar een vaste groep. De klas was netjes en de weekplanning was voor het hele jaar al op orde. Over alles was al nagedacht. Ik kreeg alle hulp die ik nodig had!”

Anouk Pennings, Leerkracht bovenbouw, De Beekvliet

Vacatures

Bekijk de vacatures die op dit moment bij Atlant open staan. Staat jouw droombaan er niet tussen? We gaan alsnog graag met je in gesprek over jouw wensen en onze mogelijkheden.