De Klipper

De Klipper is een officiële Daltonschool en werkt daarom vanuit de 5 Daltonkernwaarden; vrijheid en verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, effectiviteit, samenwerken en reflectie. De kinderen leren verschillende vaardigheden die hen in staat stellen om zelfstandig en samen met anderen te leren en te werken aan een taak, te reflecteren op hun eigen gedrag en werk, maar ook verantwoordelijkheid te nemen voor elkaar, de school en de omgeving.

Wil je meer weten over De Klipper? Klik hier voor een bezoek aan onze website. 

Type onderwijs

Dalton

Locatie

IJmuiden

Leerlingen

250-300

Contactpersoon

Dit is jouw schoolleider

Madelon Boot

“De Klipper is een Daltonschool. Dat is iets wat ons uniek maakt. Buiten dat zijn we als team ambitieus, professioneel en constant in ontwikkeling. We zetten ons volle hart in om niet alleen leerkracht te zijn, maar ook een verzorgende, pedagogische rol te spelen voor de kinderen. Door de kleinschaligheid kent iedereen elkaar en elkaars kinderen, waardoor we elkaar goed kunnen helpen. Het is altijd knus, fijn en gezellig!”

Robin Leeuw, leerkracht en coach, De Klipper

Vacatures

Bekijk de vacatures die op dit moment bij Atlant open staan. Staat jouw droombaan er niet tussen? We gaan alsnog graag met je in gesprek over jouw wensen en onze mogelijkheden.