De Toermalijn

Basisschool De Toermalijn hanteert de VierKeerWijzer methode. We bieden bij ieder nieuw thema minstens acht opdrachten aan. De leerlingen mogen zelf kiezen op welke wijze zij het thema willen aanpakken. We besteden ook veel aandacht aan de basisvakken taal en rekenen. De school is volop aan het vernieuwen, zo werkt De Toermalijn met een geheel vernieuwde rekenmethode die aansluit bij het werken op meerdere niveaus.

Wil je meer weten over De Toermalijn? Klik hier voor een bezoek aan onze website. 

Type onderwijs

VierKeerWijzer

Locatie

Driehuis

Leerlingen

250-300

Contactpersoon

Dit is jouw schoolleider

Brigit Scheepens

“Ik ben heel trots op De Toermalijn, omdat we als team zo gedreven zijn om het beste aan de kinderen te bieden. We zijn uit eigen initiatief continu bezig met ontwikkeling. Zo hebben twee leerkrachten de opleiding bewegend leren gevolgd, wat ze nu kunnen toepassen in de praktijk. Een van onze kernwaarden is ‘samen onze talenten verbinden’. Dat is gericht op leerlingen, maar dat doen we ook als collega’s onderling.”

Lieke Ruiter, leerkracht, De Toermalijn

Vacatures

Bekijk de vacatures die op dit moment bij Atlant open staan. Staat jouw droombaan er niet tussen? We gaan alsnog graag met je in gesprek over jouw wensen en onze mogelijkheden.