Vacatures

Directeur / Schoolleider Het Kompas

Basisschool Het Kompas in IJmuiden zoekt een nieuwe leider! Ons enthousiaste en hardwerkende team heeft in de afgelopen jaren samen met jouw voorganger gewerkt aan een positieve koers. Zet jij die met ons voort?

Neem contact op

Het Kompas

IJmuiden

0,8 fte

Per

Ontwikkelingsgericht Onderwijs

450 - 500

Terug naar alle vacatures

Jouw baan

Jouw baan als Schoolleider:

Het Kompas is een levendige basisschool met drie locaties in IJmuiden. Deze school kenmerkt zich door een warme, open sfeer en een uniek karakter. De drie locaties vormen samen één geheel met een gedeelde visie op onderwijs. We zetten stevig in op een veilige en positieve basis met bijvoorbeeld Kanjertraining en Pedagogisch Contact. Het is onze missie om elk kind te laten uitgroeien tot een zelfstandig, empathisch en verantwoordelijk individu met een brede kijk op de wereld.

Als directeur van Het Kompas stuur je onze drie locaties aan door voor een nauwe samenwerking met de locatieleiders en hun teams te zorgen. Hierbij zorg je voor een samenhangende visie en praktische uitvoering van ons betekenisvolle onderwijs volgens de principes van OGO en IPC. Je zet de uitgezette koers voort en zet in op nieuwe kansen waarbij je het team inspireert en verbindt, talent waardeert en benut, en verantwoordelijkheid en autonomie geeft. We staan ook altijd open voor vernieuwing en groei!

Kun jij visie omzetten in praktijk en een sterk team verbinden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Lees meer

Contactpersoon

Dit is jouw schoolleider

Floor Braet

“We zijn een grote school met drie locaties. We werken veel samen en volgen dezelfde methodieken en werkwijzen. Alsnog ervaar ik veel autonomie en vrijheid.”

Nadine Groot, Locatieleider, Het Kompas

Wanneer je bij ons solliciteert...

Stap 1

Lezen wij met veel enthousiasme jouw motivatie en cv.

Stap 2

Hoor je het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk na de sluitingsdatum of we je uitnodigen voor een kennismaking op de school.

Stap 3

Heb je een gesprek met de schoolleider en krijg je een rondleiding op de school. Zo kun je echt even sfeer proeven en eventueel nog een praatje maken met collega’s.

Stap 4

Zijn alle partijen enthousiast, dan bieden we je graag een contract aan en maken we alles in orde voor een warme start in jouw nieuwe baan!

Iets voor jou?

Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct hieronder of kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

Whatsapp Bel