Vacatures

Intern begeleider

Bij de Franciscusschool weten alle leerlingen het al: iedereen mag zichzelf zijn. Ze willen dan ook graag ontdekken wie jij bent!

Neem contact op

Franciscusschool

IJmuiden

0,6

Per

Regulier onderwijs

450 - 500

Terug naar alle vacatures

Jouw baan

Als je je lekker voelt, komt leren eerder op gang. Daar geloven we in bij de Franciscusschool. Bij ons staan dan ook Plezier, Betrokken, Verantwoordelijk en Veilig centraal. En we werken met Positive Behaviour Support (PBS): we belonen goed gedrag van de kinderen. Dat maakt ook dat iedereen mag zijn wie hij of zij is. We zijn dan ook heel benieuwd: wie ben jij?

Jouw baan als IB-er:

We zijn op zoek naar een Intern Begeleider. Als IB-er heb je een grote rol in het creëren en behouden van een veilige leeromgeving voor onze leerlingen, waarin zij worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Verder heb je een begeleidende, coachende en coördinerende rol. Het afleggen van klassenbezoeken, voeren van gesprekken met ouders en het coachen van collega’s behoren tot je takenpakket. Je zet jouw kennis en ervaring in om de leerlingen én het team optimaal te begeleiden.

Kom jij bij ons werken? Wil je alvast een kijkje nemen? Vlieg mee door de school.

Dit heb je nodig voor deze functie:

  • Je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep.
  • Je hecht veel waarde aan een vriendelijk en veilig leerklimaat.
  • Je weet je aanpak goed af te stemmen op het niveau van de kinderen.
  • Je bent invoelend en enthousiast.
  • Je bent daadkrachtig en staat stevig in je schoenen.
  • Je beschikt over sterke communicatie en coachende vaardigheden.
  • Je vindt het belangrijk om elke dag samen te werken aan plezier, je blijft in ontwikkeling en gaat uit van vertrouwen.
  • Je beschikt over een pabo-diploma en hebt bij voorkeur een aanvullende opleiding gevolgd voor de rol van IB-er of wilt deze nog volgen.
Lees meer

Contactpersoon

Dit zijn jouw schoolleiders

Mischa Roberts

Schoolleider

Bianca Steman

“We hebben parallelgroepen, waardoor je niet zelf het wiel helemaal opnieuw hoeft uit te vinden. Ik ben blij met de keuzes die gemaakt zijn over leermethodes. Tegelijkertijd hebben we de ruimte om bijvoorbeeld zelf uitjes te organiseren.”

Maaike Goos, Leerkracht middenbouw, Franciscus

Wanneer je bij ons solliciteert...

Stap 1

Lezen wij met veel enthousiasme jouw motivatie en cv.

Stap 2

Hoor je het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk na de sluitingsdatum of we je uitnodigen voor een kennismaking op de school.

Stap 3

Heb je een gesprek met de schoolleider en krijg je een rondleiding op de school. Zo kun je echt even sfeer proeven en eventueel nog een praatje maken met collega’s.

Stap 4

Zijn alle partijen enthousiast, dan bieden we je graag een contract aan en maken we alles in orde voor een warme start in jouw nieuwe baan!

Iets voor jou?

Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct hieronder of kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

Whatsapp Bel