Vacatures

Invalpool leerkracht

Wil je graag voor de klas staan, maar heb je behoefte aan wat meer flexibiliteit? In de invalpool van Atlant kun je jouw uren flexibeler verdelen en krijg je de kans om ervaring op te doen in verschillende groepen en op verschillende scholen.

Neem contact op

Afwisselend

Inzetbaar op alle 10 de scholen van Atlant

0,2 – 1,0 fte

Per

Terug naar alle vacatures

Jouw baan

Jouw baan als invalpool leerkracht:

Als invalleerkracht bij Atlant krijg je een van onze tien scholen als eigen ‘stamschool’ aangewezen. Op dagen dat je geen invalgroep hebt, werk je vanuit jouw stamschool aan administratieve projecten of ondersteun je jouw directe collega’s waar nodig. Op andere dagen word je gevraagd een groep over te nemen op één van de scholen van Atlant. We proberen hierbij altijd de beste match te vinden tussen de school, het team, de groep en de invalleerkracht.

Ben jij die invalleerkracht? We zoeken iemand met een flexibel karakter, die in eerste instantie voor kortdurende inval ingezet zal worden.

Lees meer

Contactpersoon

“Flexibiliteit is voor mij belangrijk op dit moment. Ik heb twee jonge kinderen en door te werken in de invalpool kan ik mijn uren flexibeler verdelen. Ook als ik ooit bijvoorbeeld een studie zou willen doen is het beter te combineren.” 

LiMin van Muiswinkel-Rooijers, Invaller en organisator/planner van de invalpool

Wanneer je bij ons solliciteert...

Stap 1

Lezen wij met veel enthousiasme jouw motivatie en cv.

Stap 2

Hoor je binnen twee werkdagen of we je uitnodigen voor een kennismaking op de school.

Stap 3

Heb je binnen een week een gesprek met de schoolleider en krijg je een rondleiding op de school. Zo kun je echt even sfeer proeven en eventueel nog een praatje maken met collega’s.

Stap 4

Zijn alle partijen enthousiast, dan bieden we je graag een contract aan en maken we alles in orde voor een warme start in jouw nieuwe baan!

Iets voor jou?

Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct hieronder of kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

Whatsapp Bel