Atlantkantoor

Om alle tien scholen van Atlant draaiende te houden, hebben we een klein team dat daarbij ondersteunt. Met een been in de school, met het andere been op kantoor in IJmuiden!

Het Atlantkantoor biedt bovenschoolse ondersteuning aan de hele organisatie. Denk bijvoorbeeld aan ICT, HR, communicatie, opleidingen en het bestuur. Wat ons onderwijspersoneel ook nodig heeft, op het Atlantkantoor zoeken we naar de beste oplossingen. We zorgen dat iedereen zijn of haar werk met veel plezier kan doen!

Locatie

IJmuiden

Contactpersoon

Dit is jouw bestuurder

Annemarie Trouw

Bestuurder

“Regelmatig besef ik mij dat ik heel blij ben met mijn werk als HR-Adviseur. Ik voel me bij Atlant Basisonderwijs echt (werk)gelukkig. Belangrijke werkwaarden zoals vertrouwen, vanuit verbinding en echt oog hebben voor elkaar zie ik terug binnen Atlant. We hebben met elkaar één doel: goed onderwijs voor onze kinderen. Dit kan alleen als er collega’s werken die zich (werk)gelukkig voelen!”

Chantal Engels, HR-Adviseur, Atlantkantoor

Vacatures

Bekijk de vacatures die op dit moment bij Atlant open staan. Staat jouw droombaan er niet tussen? We gaan alsnog graag met je in gesprek over jouw wensen en onze mogelijkheden.