Vacatures

Leerkracht bovenbouw De Beekvliet voor schooljaar 2024-2025

Kom jij na de zomervakantie werken in de bovenbouw op De Beekvliet?

Neem contact op

De Beekvliet

Velserbroek

0,8

Per

400 - 450

Terug naar alle vacatures

Jouw baan

Wat basisschool De Beekvliet bijzonder maakt is dat het een vrij grote school is. We zijn een ambitieuze, professionele en warme school, waar we alle kinderen tot hun recht willen laten komen. We zijn breed georiënteerd met verschillende specialisaties. Denk aan wetenschap en technologie, theater- en danslessen, programmeren, gezond gedrag, kanjertraining, pluswerk en hoogbegaafdheid.
We zijn een vooruitstrevende school die werkt vanuit de vijf pijlers: Plezier, Betrokkenheid, Vertrouwen, Ontwikkeling en Onderzoekend leren.

Ben jij een innovatieve, enthousiaste en nieuwsgierige leerkracht? Kom dan samen met de rest van het team betekenisvol onderwijs te geven!
Wil je alvast een kijkje nemen? Vlieg mee door de school. 

Dit heb je nodig voor deze functie:

  • Je bent onderwijsbevoegd voor het primair onderwijs.
  • Je bent open en empathisch.
  • Je hebt affiniteit met de leeftijdsgroep.
  • Je bent invoelend en enthousiast.
  • Je vindt het belangrijk om elke dag samen te werken aan plezier, je blijft in ontwikkeling en gaat uit van vertrouwen.
Lees meer

Contactpersoon

Dit is jouw schoolleider

Priscilla Deinum

“Ik was op zoek naar een school dichter in de buurt. Verschillende vrienden raadden mij aan om bij De Beekvliet te gaan werken, vanwege de goede sfeer en de leuke mensen. Er stond geen vacature open, maar ik heb toch gebeld. Niet veel later kon ik starten met invalwerk en zo ben ik uiteindelijk doorgerold naar een vaste groep. De klas was netjes en de weekplanning was voor het hele jaar al op orde. Over alles was al nagedacht. Ik kreeg alle hulp die ik nodig had!”

Anouk Pennings, Leerkracht bovenbouw, De Beekvliet

Wanneer je bij ons solliciteert...

Stap 1

Lezen wij met veel enthousiasme jouw motivatie en cv.

Stap 2

Hoor je het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk na de sluitingsdatum of we je uitnodigen voor een kennismaking op de school.

Stap 3

Heb je een gesprek met de schoolleider en krijg je een rondleiding op de school. Zo kun je echt even sfeer proeven en eventueel nog een praatje maken met collega’s.

Stap 4

Zijn alle partijen enthousiast, dan bieden we je graag een contract aan en maken we alles in orde voor een warme start in jouw nieuwe baan!

Iets voor jou?

Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct hieronder of kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

Whatsapp Bel