Vacatures

Leerkracht groep 1-4 het Kompas voor schooljaar 2024-2025

Kom jij na de zomervakantie werken bij Het Kompas? En ben jij iemand die het net even anders durft en wilt doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact op

Het Kompas

IJmuiden

0,4-1,0 fte

Per

Ontwikkelingsgericht Onderwijs

450 - 500

Terug naar alle vacatures

Jouw baan

Dit is jouw kans op een klas vol glimmende oogjes, kinderen die aanstaan en zin hebben om te leren. Ben jij er ook van overtuigd dat kinderen pas gemotiveerd zijn om te leren als het écht ergens over gaat? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Jouw baan als Leerkracht:

Op onze school bieden wij kinderen een boeiende leeromgeving door ontwikkelingsgericht onderwijs. De thema’s worden gezamenlijk met de collega’s bedacht en uitgewerkt. Daarnaast vinden wij het belangrijk de kinderen te betrekken bij de ontwikkeling van het thema, waardoor ze zichtbaar gemotiveerd zijn. Wij leren onze kinderen lezen en schrijven binnen het thema, maar werken ook met een reken- en spellingmethode.

Voor onze onderbouwgroepen (1/2, 3 of 4) zoeken we een leerkracht met affiniteit met het jonge kind. Wil jij graag het verschil maken voor onze, soms kwetsbare, kinderen binnen een warm en bevlogen team? Neem dan contact met ons op!

Wil je alvast een kijkje nemen? Vlieg mee door de school.

Dit heb je nodig voor deze functie:

  • Je bent onderwijsbevoegd voor het primair onderwijs.
  • Je bent open en empathisch.
  • Je bent invoelend en enthousiast.
  • Je hebt een creatieve geest.
  • Je vindt het belangrijk om elke dag samen te werken aan plezier, je blijft in ontwikkeling en gaat uit van vertrouwen.
Lees meer

Contactpersoon

Dit is jouw schoolleider

Floor Braet

“We zijn een grote school met drie locaties. We werken veel samen en volgen dezelfde methodieken en werkwijzen. Alsnog ervaar ik veel autonomie en vrijheid.”

Nadine Groot, Locatieleider, Het Kompas

Wanneer je bij ons solliciteert...

Stap 1

Lezen wij met veel enthousiasme jouw motivatie en cv.

Stap 2

Hoor je het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk na de sluitingsdatum of we je uitnodigen voor een kennismaking op de school.

Stap 3

Heb je een gesprek met de schoolleider en krijg je een rondleiding op de school. Zo kun je echt even sfeer proeven en eventueel nog een praatje maken met collega’s.

Stap 4

Zijn alle partijen enthousiast, dan bieden we je graag een contract aan en maken we alles in orde voor een warme start in jouw nieuwe baan!

Iets voor jou?

Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct hieronder of kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

Whatsapp Bel