Vacatures

Leerkracht groep 4 of 5

Kom jij na de kerstvakantie de kinderen van groep 4 of 5 lesgeven?

Neem contact op

Franciscusschool

IJmuiden

0,4 fte tot 1,0 fte

Per

Regulier onderwijs

450 - 500

Terug naar alle vacatures

Jouw baan

Als je je lekker voelt, komt leren eerder op gang. Daar geloven we in bij de Franciscusschool. Bij ons staan dan ook Plezier, Betrokken, Verantwoordelijk en Veilig centraal. En we werken met Positive Behaviour Support (PBS): we belonen goed gedrag van de kinderen. Dat maakt ook dat iedereen mag zijn wie hij of zij is. We zijn dan ook heel benieuwd: wie ben jij?

We zijn op zoek naar collega's die onze kinderen helpen hun talenten te ontwikkelen en voor te bereiden op een toekomst passend bij hun niveau. We zijn een grote school die klein aanvoelt. Dat heeft zo zijn voordelen: doordat we werken met parallelklassen hoef je niet het wiel opnieuw uit te vinden. We werken nauw samen en weten goed wat er speelt in de verschillende klassen.

Lees meer

Contactpersoon

Dit zijn jouw schoolleiders

Mischa Roberts

Schoolleider

Bianca Steman

“We hebben parallelgroepen, waardoor je niet zelf het wiel helemaal opnieuw hoeft uit te vinden. Ik ben blij met de keuzes die gemaakt zijn over leermethodes. Tegelijkertijd hebben we de ruimte om bijvoorbeeld zelf uitjes te organiseren.”

Maaike Goos, Leerkracht middenbouw, Franciscus

Wanneer je bij ons solliciteert...

Stap 1

Lezen wij met veel enthousiasme jouw motivatie en cv.

Stap 2

Hoor je het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk na de sluitingsdatum of we je uitnodigen voor een kennismaking op de school.

Stap 3

Heb je een gesprek met de schoolleider en krijg je een rondleiding op de school. Zo kun je echt even sfeer proeven en eventueel nog een praatje maken met collega’s.

Stap 4

Zijn alle partijen enthousiast, dan bieden we je graag een contract aan en maken we alles in orde voor een warme start in jouw nieuwe baan!

Iets voor jou?

Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct hieronder of kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

Whatsapp Bel