Vacatures

Leerkracht groep 5

Help onze kinderen de wereld te ontdekken! Op De Zefier zoeken we een leerkracht voor de middenbouw.

Neem contact op

De Zefier

IJmuiden

1,0

Per

Onderwijs met groepsdoorbrekende componenten, Pedagogisch Tact

250-300

Terug naar alle vacatures

Jouw baan

Jouw baan als Leerkracht:

Sport, spel, bewegen en aandacht voor een gezonde leefstijl staan voorop bij basisschool De Zefier. En natuurlijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. We hebben leerlingen van veel verschillende culturen en sociale achtergronden en we willen dat ze allemaal gelijke kansen voor de toekomst krijgen. We willen ze méér laten zien dan onze wijk in IJmuiden. We geven breed onderwijs en laten ze zoveel mogelijk zien van de wereld. Wij werken vanuit de visie van Pedagogisch tact en wij kijken zonder oordeel.

Dat maakt jouw werk als leerkracht dan ook veelzijdig. Werk jij graag bij een kleurrijke school met groepsdoorbrekende componenten? Wil jij die veilige haven creëren en écht het verschil maken? En wil jij werken in een jong, hecht en divers team? Word dan onze nieuwe leerkracht voor de middenbouw.

Lees meer

Contactpersoon

Dit zijn jouw schoolleiders

Sjoerd van der Locht

Manja Dobbe

“Werken bij Atlant voelt veilig en prettig, omdat je gezien en gehoord wordt. We doen het samen en iedereen doet ertoe.”

Liesbeth Pel, Intern begeleider, De Zefier

Wanneer je bij ons solliciteert...

Stap 1

Lezen wij met veel enthousiasme jouw motivatie en cv.

Stap 2

Hoor je het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk na de sluitingsdatum of we je uitnodigen voor een kennismaking op de school.

Stap 3

Heb je een gesprek met de schoolleider en krijg je een rondleiding op de school. Zo kun je echt even sfeer proeven en eventueel nog een praatje maken met collega’s.

Stap 4

Zijn alle partijen enthousiast, dan bieden we je graag een contract aan en maken we alles in orde voor een warme start in jouw nieuwe baan!

Iets voor jou?

Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct hieronder of kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

Whatsapp Bel