Vacatures

Leerkracht groep 6

Houd jij van een kleurrijke, creatieve en sociale werkomgeving in OGO en IPC onderwijs? Dan wil groep 6 van De Origon jou graag als leerkracht!

Neem contact op

De Origon

IJmuiden

24

Per

Ontwikkelingsgericht Onderwijs, International Primary Curriculum

150 - 200

Terug naar alle vacatures

Jouw baan

Jouw baan als Leerkracht bij de Origon:

Bij basisschool De Origon geven we ontwikkelingsgericht onderwijs (OGO). We zitten in IJmuiden in een mooie omgeving en combineren daarom onze onderwijsvorm ook regelmatig met de natuur! Dat doen we samen: ook al heb jij je eigen groep 6, we ondersteunen elkaar waar nodig.

De Origon is kleurrijk in samenwerken. Dat betekent dat we naast effectief leren, zelfvertrouwen, begrip en het ontdekken van eigen talenten, ook veel aandacht hebben voor internationale ontwikkelingen en andere culturen. We geven dan ook International Primary Curriculum (IPC) onderwijs.

Spreekt die kleurrijke, creatieve en sociale werkomgeving jou aan? Kom dan lesgeven aan groep 6 van De Origon!

We bieden een functie in ieder geval tot de zomervakantie van 2024. Daarna kunnen we zien of je bij Atlant kunt blijven werken en welke school dan het beste bij je past. Dat kan De Origon zijn, of één van de andere Atlant-scholen.

Dit heb je nodig voor deze functie:

  • Je bent onderwijsbevoegd voor het primair onderwijs.
  • Je bent open en empathisch.
  • Je hebt affiniteit met deze doelgroep.
  • Je bent invoelend en enthousiast.
  • Je vindt het belangrijk om elke dag samen te werken aan plezier, je blijft in ontwikkeling en gaat uit van vertrouwen.
Lees meer

Contactpersoon

Dit is jouw schoolleider

Mariëlle Hoonhout

“Bij De Origon kent iedereen elkaar. Ik geef les aan een eigen groep, maar leraren onderling proberen elkaar zoveel mogelijk te helpen. Ook bij vragen over individuele leerlingen. Bijna elke leraar kent alle leerlingen uit mijn klas. Dat is heel fijn als startende leerkracht.”

Bram Pals, leerkracht (verkorte deeltijd traject), De Origon

Wanneer je bij ons solliciteert...

Stap 1

Lezen wij met veel enthousiasme jouw motivatie en cv.

Stap 2

Hoor je het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk na de sluitingsdatum of we je uitnodigen voor een kennismaking op de school.

Stap 3

Heb je een gesprek met de schoolleider en krijg je een rondleiding op de school. Zo kun je echt even sfeer proeven en eventueel nog een praatje maken met collega’s.

Stap 4

Zijn alle partijen enthousiast, dan bieden we je graag een contract aan en maken we alles in orde voor een warme start in jouw nieuwe baan!

Iets voor jou?

Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct hieronder of kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

Whatsapp Bel