Vacatures

Leerkracht Toermalijn groep 6

Kom jij volgend schooljaar bij ons werken in groep 6?

Neem contact op

De Toermalijn

Driehuis

0,6 tot 0,8 fte

Per

VierKeerWijzer

250-300

Terug naar alle vacatures

Jouw baan

De Toermalijn is een populaire en traditionele school waar geluk en (werk-)plezier van de kinderen en het team voorop staat. Het verbinden van talenten is waar de Toermalijn voor staat. Dit geldt niet alleen voor de kinderen, maar ook voor onze collega’s. De Toermalijn kent een goed pedagogisch klimaat, waar je als kind (en leerkracht) echt wordt gezien. De kinderen kunnen rekenen op een veilige en uitdagende omgeving, waarbij er veel aandacht is voor het kind. Wij werken vanuit onze vier kernwaarden: ontwikkeling, vertrouwen, plezier en verwondering.

Wij zijn op zoek naar een positieve en enthousiaste leerkracht voor groep 6. Het gaat om een tijdelijke functie voor de duur van 1 jaar op De Toermalijn vanwege zwangerschapsverlofvervanging. We gaan halverwege het schooljaar met je in gesprek over de mogelijkheden binnen Atlant Basisonderwijs en/of De Toermalijn voor het schooljaar 2025/2026. 

Binnen ons team is er veel ruimte voor humor en delen wij samen de passie voor goed onderwijs voor onze kinderen. We vinden het belangrijk dat je gedreven bent en mee gaat in de ontwikkelingen. Op de Toermalijn is het meer dan alleen maar lesgeven maar bieden wij ook ruimte om aandacht te geven aan onze pijlers muziek, beweging, techniek en creatief. Je komt bij ons in een gezellig en gedreven team.

Lees meer

Contactpersoon

Dit is jouw schoolleider

Brigit Scheepens

“Ik ben heel trots op De Toermalijn, omdat we als team zo gedreven zijn om het beste aan de kinderen te bieden. We zijn uit eigen initiatief continu bezig met ontwikkeling. Zo hebben twee leerkrachten de opleiding bewegend leren gevolgd, wat ze nu kunnen toepassen in de praktijk. Een van onze kernwaarden is ‘samen onze talenten verbinden’. Dat is gericht op leerlingen, maar dat doen we ook als collega’s onderling.”

Lieke Ruiter, leerkracht, De Toermalijn

Wanneer je bij ons solliciteert...

Stap 1

Lezen wij met veel enthousiasme jouw motivatie en cv.

Stap 2

Hoor je het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk na de sluitingsdatum of we je uitnodigen voor een kennismaking op de school.

Stap 3

Heb je een gesprek met de schoolleider en krijg je een rondleiding op de school. Zo kun je echt even sfeer proeven en eventueel nog een praatje maken met collega’s.

Stap 4

Zijn alle partijen enthousiast, dan bieden we je graag een contract aan en maken we alles in orde voor een warme start in jouw nieuwe baan!

Iets voor jou?

Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct hieronder of kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

Whatsapp Bel