Vacatures

Leerkracht Via Nova

Op Via Nova kun jij jouw orthopedagogische & orthodidactische kwaliteiten als leerkracht heel goed inzetten. Sterker nog, dat is juist waar wij naar op zoek zijn!

Neem contact op

De Beekvliet

Velserbroek

0,6 tot 0,8 fte

Per

400 - 450

Terug naar alle vacatures

Jouw baan

Jouw baan als Leerkracht:

Op Via Nova, een afdeling die gericht is op onderwijs voor hoogbegaafden, bieden wij een uitdagende baan binnen een enthousiast en betrokken team. Op Via Nova kun jij jouw orthopedagogische & orthodidactische kwaliteiten als leerkracht heel goed inzetten. Sterker nog, dat is juist waar wij naar op zoek zijn! De kinderen die op Via Nova zitten, zijn hoogbegaafde kinderen die veelal ook te maken hebben met samengestelde ondersteuningsbehoeften. Nieuwsgierig? Wij vertellen jou graag meer.

Lees meer

Contactpersoon

Dit is jouw schoolleider

Priscilla Deinum

“Ik was op zoek naar een school dichter in de buurt. Verschillende vrienden raadden mij aan om bij De Beekvliet te gaan werken, vanwege de goede sfeer en de leuke mensen. Er stond geen vacature open, maar ik heb toch gebeld. Niet veel later kon ik starten met invalwerk en zo ben ik uiteindelijk doorgerold naar een vaste groep. De klas was netjes en de weekplanning was voor het hele jaar al op orde. Over alles was al nagedacht. Ik kreeg alle hulp die ik nodig had!”

Anouk Pennings, Leerkracht bovenbouw, De Beekvliet

Wanneer je bij ons solliciteert...

Stap 1

Lezen wij met veel enthousiasme jouw motivatie en cv.

Stap 2

Hoor je binnen twee werkdagen of we je uitnodigen voor een kennismaking op de school.

Stap 3

Heb je binnen een week een gesprek met de schoolleider en krijg je een rondleiding op de school. Zo kun je echt even sfeer proeven en eventueel nog een praatje maken met collega’s.

Stap 4

Zijn alle partijen enthousiast, dan bieden we je graag een contract aan en maken we alles in orde voor een warme start in jouw nieuwe baan!

Iets voor jou?

Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct hieronder of kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

Whatsapp Bel