Vacatures

Leerkracht vrijeschool klas 1-2

Ieder kind is uniek en daar hebben we bij vrijeschool Waldorf aan Zee alle aandacht voor. Help jij onze kinderen én onze school verder te ontwikkelen?

Neem contact op

Waldorf aan Zee

IJmuiden

0,4 fte

Per

Vrije School

59

Terug naar alle vacatures

Jouw baan

Jouw baan als Leerkracht:

In 2020 is Waldorf aan Zee gestart: de eerste vrijeschool van IJmuiden! Sindsdien komt er elk jaar een nieuwe groep bij. Dat betekent dat we ook elk jaar een nieuwe leerkracht nodig hebben. Dat we nog in de kinderschoenen staan maakt het werk leuk en veelzijdig: je helpt niet alleen de kinderen, maar ook de school groeien en ontwikkelen.

We baseren ons onderwijs op de antroposofische levensstijl. We kijken naar het kind als geheel en de unieke kwaliteiten en interesses die de kinderen meebrengen. Door een breed palet aan vakken en werkvormen aan te bieden, kunnen kinderen zich breed ontwikkelen.

Geef jij ook het liefst onderwijs met hoofd, hart en handen? Onze kinderen ontdekken en ontwikkelen graag met jouw hulp hun talenten! We zijn namelijk op zoek naar een leerkracht voor klas 1 en 2.

Lees meer

Contactpersoon

Dit is jouw schoolleider

Ali Verwoerd

Schoolleider

“Bij Waldorf aan Zee is er veel aandacht voor het vrije spel en voor de verschillende ontwikkelfases van het kind. Dat is heel doordacht en zo mooi, dat je ontwikkelfases kunt koppelen aan activiteiten, verhalen, en de manier waarop je lessen aanbiedt. Er is ook veel aandacht voor de natuur, van kriebelbeestjes tot weersomstandigheden en het milieu.”

Sandra Dol, leerkracht, Waldorf aan Zee

Wanneer je bij ons solliciteert...

Stap 1

Lezen wij met veel enthousiasme jouw motivatie en cv.

Stap 2

Hoor je het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk na de sluitingsdatum of we je uitnodigen voor een kennismaking op de school.

Stap 3

Heb je een gesprek met de schoolleider en krijg je een rondleiding op de school. Zo kun je echt even sfeer proeven en eventueel nog een praatje maken met collega’s.

Stap 4

Zijn alle partijen enthousiast, dan bieden we je graag een contract aan en maken we alles in orde voor een warme start in jouw nieuwe baan!

Iets voor jou?

Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct hieronder of kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

Whatsapp Bel