Vacatures

Onderwijsassistent De Klipper voor schooljaar 2024-2025

Op De Klipper kunnen we jouw ondersteuning goed gebruiken in de midden- en bovenbouw. Ben jij een dijk van een Onderwijsassistent die een uitdaging graag aan gaat?

Neem contact op

De Klipper

IJmuiden

0,6

Per

Dalton

250-300

Terug naar alle vacatures

Jouw baan

De Klipper is een school voor Daltononderwijs. Zelfstandigheid, vrijheid en verantwoordelijkheid (cirkel van vertrouwen), reflectie , effectiviteit en samenwerken zie je bij ons duidelijk terug. Kinderen op de Klipper krijgen de ruimte om naar eigen inzicht te werken aan hun taakbrief. Zij hebben de keuze in wat zij graag willen leren, op welke manier, met wie en op welke plek. Wij werken in vier Units.

Als onderwijsassistent bied je ondersteuning aan de kinderen door extra te oefenen of uitleg te geven. Je geeft (zelfstandig) leerlingenbegeleiding aan kleine of grotere groepen leerlingen. De focus in deze functie ligt voor aankomend schooljaar met name in de midden- en bovenbouw. Je draagt bij aan een goed pedagogisch klimaat, waarbinnen alle leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen. Naast de primaire taken van het ondersteunen bij het onderwijsprogramma, het verzorgen van de lessen en de leerlingenbegeleiding lever je ook bijdrage aan de brede inzetbaarheid in de school.

Wil je alvast een kijkje nemen? Vlieg mee door de school.

Dit heb je nodig voor deze functie:

  • Je hecht veel waarde aan een vriendelijk en veilig leerklimaat.
  • Je weet je aanpak goed af te stemmen op het niveau van de kinderen.
  • Je staat stevig in je schoenen.
  • Je bent invoelend en enthousiast.
  • Je vindt het belangrijk om elke dag samen te werken aan plezier, je blijft in ontwikkeling en gaat uit van vertrouwen.
  • Je bent bereid te investeren in jouw eigen ontwikkeling.
Lees meer

Contactpersoon

Dit is jouw schoolleider

Madelon Boot

“De Klipper is een Daltonschool. Dat is iets wat ons uniek maakt. Buiten dat zijn we als team ambitieus, professioneel en constant in ontwikkeling. We zetten ons volle hart in om niet alleen leerkracht te zijn, maar ook een verzorgende, pedagogische rol te spelen voor de kinderen. Door de kleinschaligheid kent iedereen elkaar en elkaars kinderen, waardoor we elkaar goed kunnen helpen. Het is altijd knus, fijn en gezellig!”

Robin Leeuw, leerkracht en coach, De Klipper

Wanneer je bij ons solliciteert...

Stap 1

Lezen wij met veel enthousiasme jouw motivatie en cv.

Stap 2

Hoor je het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk na de sluitingsdatum of we je uitnodigen voor een kennismaking op de school.

Stap 3

Heb je een gesprek met de schoolleider en krijg je een rondleiding op de school. Zo kun je echt even sfeer proeven en eventueel nog een praatje maken met collega’s.

Stap 4

Zijn alle partijen enthousiast, dan bieden we je graag een contract aan en maken we alles in orde voor een warme start in jouw nieuwe baan!

Iets voor jou?

Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct hieronder of kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

Whatsapp Bel