Vacatures

Onderwijsassistent peuter-kleutergroep

Op De Klipper ontstaat een unieke kans! We willen samen met Peuteropvang Zoople gaan starten met een peuter-kleutergroep. Kinderen die jouw hulp bij hun taalontwikkeling heel goed kunnen gebruiken voor een kansrijke start op de basisschool. Ben jij een dijk van een Onderwijsassistent die een uitdaging graag aan gaat?

Neem contact op

De Klipper

IJmuiden

0,8

Per

Dalton

250-300

Terug naar alle vacatures

Jouw baan

Jouw baan als Onderwijsassistent bij De Klipper:

De Klipper is een school voor Daltononderwijs. Zelfstandigheid, vrijheid en verantwoordelijkheid (cirkel van vertrouwen), reflectie , effectiviteit en samenwerken zie je bij ons duidelijk terug. Kinderen op de Klipper krijgen de ruimte om naar eigen inzicht te werken aan hun taakbrief. Zij hebben de keuze in wat zij graag willen leren, op welke manier, met wie en op welke plek. Wij werken in vier Units. Op De Klipper is een nauwe samenwerking met peuteropvang Zoople voor een mooie doorgaande lijn.

Wij ervaren op dit moment een grote instroom van peuters en kleuters die de Nederlandse taal nog niet goed spreken of nog iets extra’s nodig hebben in hun taalontwikkeling. Het gaat ook om een groep kinderen die meer tijd nodig heeft om te wennen aan de rituelen op school.

We vinden het belangrijk om deze kinderen een goede start te geven op de basisschool. Daarom starten we in samenwerking met Zoople een peuter-kleutergroep waarbij je samen met de Pedagogisch Medewerker een groep van maximaal 15 kinderen spelenderwijs de Nederlandse taal leert en de gebruiken op school. Je werkt op basis van het aanbod dat door de unit is ontwikkelt en vanuit een weekplanning. In deze nieuwe functie is er in goed overleg veel ruimte voor eigen inbreng.

Lees meer

Contactpersoon

Dit is jouw schoolleider

Madelon Boot

“De Klipper is een Daltonschool. Dat is iets wat ons uniek maakt. Buiten dat zijn we als team ambitieus, professioneel en constant in ontwikkeling. We zetten ons volle hart in om niet alleen leerkracht te zijn, maar ook een verzorgende, pedagogische rol te spelen voor de kinderen. Door de kleinschaligheid kent iedereen elkaar en elkaars kinderen, waardoor we elkaar goed kunnen helpen. Het is altijd knus, fijn en gezellig!”

Robin Leeuw, leerkracht en coach, De Klipper

Wanneer je bij ons solliciteert...

Stap 1

Lezen wij met veel enthousiasme jouw motivatie en cv.

Stap 2

Hoor je binnen twee werkdagen of we je uitnodigen voor een kennismaking op de school.

Stap 3

Heb je binnen een week een gesprek met de schoolleider en krijg je een rondleiding op de school. Zo kun je echt even sfeer proeven en eventueel nog een praatje maken met collega’s.

Stap 4

Zijn alle partijen enthousiast, dan bieden we je graag een contract aan en maken we alles in orde voor een warme start in jouw nieuwe baan!

Iets voor jou?

Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct hieronder of kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

Whatsapp Bel