Vacatures

Onderwijsassistent of Leraarondersteuner groep 1/2 (tijdelijke functie)

Ben jij die Onderwijsassistent of Leraarondersteuner die meteen ziet waar de leerlingen behoefte aan hebben en hierop inspeelt, helpt bij het voorbereiden van de lessen en ook de administratieve kant van het werk oppakt?

Neem contact op

De Zefier

IJmuiden

0,6-1,0 fte

Per

Onderwijs met groepsdoorbrekende componenten, Pedagogisch Tact

250-300

Terug naar alle vacatures

Jouw baan

Jouw baan als Leerkracht:

Sport, spel, bewegen en aandacht voor een gezonde leefstijl staan voorop bij basisschool De Zefier. En natuurlijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. We hebben leerlingen van veel verschillende culturen en sociale achtergronden en we willen dat ze allemaal gelijke kansen voor de toekomst krijgen. We willen ze méér laten zien dan onze wijk in IJmuiden. We geven breed onderwijs en laten ze zoveel mogelijk zien van de wereld. Wij werken vanuit de visie van Pedagogisch tact en wij kijken zonder oordeel.

Dat maakt jouw werk als leerkracht dan ook veelzijdig. Werk jij graag bij een kleurrijke school met groepsdoorbrekende componenten? Word dan onze tijdelijke collega voor de onderbouw!

Lees meer

Contactpersoon

Dit zijn jouw schoolleiders

Sjoerd van der Locht

Manja Dobbe

“Werken bij Atlant voelt veilig en prettig, omdat je gezien en gehoord wordt. We doen het samen en iedereen doet ertoe.”

Liesbeth Pel, Intern begeleider, De Zefier

Wanneer je bij ons solliciteert...

Stap 1

Lezen wij met veel enthousiasme jouw motivatie en cv.

Stap 2

Hoor je binnen twee werkdagen of we je uitnodigen voor een kennismaking op de school.

Stap 3

Heb je binnen een week een gesprek met de schoolleider en krijg je een rondleiding op de school. Zo kun je echt even sfeer proeven en eventueel nog een praatje maken met collega’s.

Stap 4

Zijn alle partijen enthousiast, dan bieden we je graag een contract aan en maken we alles in orde voor een warme start in jouw nieuwe baan!

Iets voor jou?

Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct hieronder of kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

Whatsapp Bel