Vacatures

Vakleerkracht lichamelijke opvoeding

Ben jij nog beschikbaar op dinsdagen en de donderdagen? De leerlingen van De Origon willen graag met jou sporten en bewegen!

Neem contact op

De Origon

IJmuiden

0,4 fte (dinsdag en donderdag)

Per

Ontwikkelingsgericht Onderwijs, International Primary Curriculum

150 - 200

Terug naar alle vacatures

Jouw baan

Jouw baan als vakleerkracht lichamelijke opvoeding:

Bij basisschool De Origon geven we ontwikkelingsgericht onderwijs (OGO). We zitten in IJmuiden in een mooie omgeving en combineren daarom onze onderwijsvorm ook regelmatig met de natuur!

De Origon is kleurrijk in samenwerken. Dat betekent dat we naast effectief leren, zelfvertrouwen en begrip, ook veel aandacht hebben voor internationale ontwikkelingen en andere culturen. We geven dan ook International Primary Curiculum (IPC) onderwijs.

En natuurlijk staat het ontdekken van talenten centraal. Ben jij benieuwd hoeveel sporttalenten er bij ons op de scholen rondlopen? En vind je het leuk om kinderen van verschillende leeftijden en niveaus te motiveren om te bewegen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, positieve en betrokken leerkracht lichamelijke opvoeding, die dinsdag en op donderdag onze kinderen gymlessen komt geven.

Lees meer

Contactpersoon

Dit is jouw schoolleider

Mariëlle Hoonhout

“Bij De Origon kent iedereen elkaar. Ik geef les aan een eigen groep, maar leraren onderling proberen elkaar zoveel mogelijk te helpen. Ook bij vragen over individuele leerlingen. Bijna elke leraar kent alle leerlingen uit mijn klas. Dat is heel fijn als startende leerkracht.”

Bram Pals, leerkracht (verkorte deeltijd traject), De Origon

Wanneer je bij ons solliciteert...

Stap 1

Lezen wij met veel enthousiasme jouw motivatie en cv.

Stap 2

Hoor je het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk na de sluitingsdatum of we je uitnodigen voor een kennismaking op de school.

Stap 3

Heb je een gesprek met de schoolleider en krijg je een rondleiding op de school. Zo kun je echt even sfeer proeven en eventueel nog een praatje maken met collega’s.

Stap 4

Zijn alle partijen enthousiast, dan bieden we je graag een contract aan en maken we alles in orde voor een warme start in jouw nieuwe baan!

Iets voor jou?

Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct hieronder of kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

Whatsapp Bel