Vacatures

Vakleerkracht lichamelijke opvoeding bij Het Kompas en De Klipper

Kom jij sporten en bewegen met de leerlingen van Het Kompas en De Klipper?

Neem contact op

Afwisselend

Inzetbaar op alle 10 de scholen van Atlant

0,8 fte

Per

Terug naar alle vacatures

Jouw baan

Jouw baan als vakleerkracht lichamelijke opvoeding:

Basisschool Het Kompas (ontwikkelingsgerichtonderwijs) en De Klipper (Daltononderwijs) zitten in IJmuiden in een mooie omgeving. Beide teams bestaan uit enthousiaste en betrokken leerkrachten en ondersteuners die intensief samenwerken. 

Ben jij benieuwd hoeveel sporttalenten er bij ons op deze scholen rondlopen? En vind je het leuk om kinderen van verschillende leeftijden en niveaus te motiveren om te bewegen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, positieve en betrokken leerkracht lichamelijke opvoeding, die onze kinderen op beide locaties gymlessen komt geven (twee dagen bij Het Kompas en twee dagen bij De Klipper). 

Lees meer

Contactpersoon

“Flexibiliteit is voor mij belangrijk op dit moment. Ik heb twee jonge kinderen en door te werken in de invalpool kan ik mijn uren flexibeler verdelen. Ook als ik ooit bijvoorbeeld een studie zou willen doen is het beter te combineren.” 

LiMin van Muiswinkel-Rooijers, Invaller en organisator/planner van de invalpool

Wanneer je bij ons solliciteert...

Stap 1

Lezen wij met veel enthousiasme jouw motivatie en cv.

Stap 2

Hoor je het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk na de sluitingsdatum of we je uitnodigen voor een kennismaking op de school.

Stap 3

Heb je een gesprek met de schoolleider en krijg je een rondleiding op de school. Zo kun je echt even sfeer proeven en eventueel nog een praatje maken met collega’s.

Stap 4

Zijn alle partijen enthousiast, dan bieden we je graag een contract aan en maken we alles in orde voor een warme start in jouw nieuwe baan!

Iets voor jou?

Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct hieronder of kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

Whatsapp Bel