Vacatures

Zij-instroomtraject

Je wordt enthousiast van het idee dat je kinderen helpt hun talenten te ontdekken. Je helpt ze graag hun cognitieve, sociale en emotionele vaardigheden te ontwikkelen. De beleefwereld van kinderen maakt jou ook weer speels en enthousiast. Je weet het zeker: je wilt juf of meester worden! Maar er ontbreekt één ding – een diploma.

Neem contact op

In overleg

Inzetbaar op alle 10 de scholen van Atlant

0,6 tot 0,8 fte

Per

Terug naar alle vacatures

Jouw baan

Welke achtergrond je ook hebt, je kunt je altijd laten omscholen tot leerkracht. Dat kan met ons zij-instroomtraject, in samenwerking met de pabo van Hogeschool InHolland. Je gaat één dag per week naar school en je staat twee of drie dagen per week voor de klas. In het eerste jaar sta je naast een ervaren leerkracht. In het tweede jaar geef je zelfstandig les. Tijdens het hele traject word je intensief begeleid door jouw vaste coach en kun je veel leren van al jouw collega’s op de school.

Het is een leerzaam traject waarin je gedurende twee jaar klaargestoomd wordt voor het mooiste vak. En dan is het zover: jij bent meester of juf op een van de scholen van Atlant!

Lees meer

Contactpersoon

“Ik had sterk het gevoel dat ik iets wilde doen wat ertoe doet. Ik wilde kinderen opleiden tot mensen van de toekomst en op die manier een maatschappelijke bijdrage leveren. Toen ik begon met het zij-instroomtraject moest ik even wennen, alles was nieuw. Maar het bevalt heel goed! Ik vind het heel leuk om met kinderen te werken, ik word goed begeleid en ik werd gelijk uitgenodigd voor activiteiten met het team. Op de pabo kunnen we veel ervaringen uitwisselen, zowel tijdens als buiten de les.”

Kim Voerknecht, Leerkracht zij-instroom, De Beekvliet

Wanneer je bij ons solliciteert...

Stap 1

Lezen wij met veel enthousiasme jouw motivatie en cv.

Stap 2

Hoor je het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk na de sluitingsdatum of we je uitnodigen voor een kennismaking op de school.

Stap 3

Heb je een gesprek met de schoolleider en krijg je een rondleiding op de school. Zo kun je echt even sfeer proeven en eventueel nog een praatje maken met collega’s.

Stap 4

Zijn alle partijen enthousiast, dan bieden we je graag een contract aan en maken we alles in orde voor een warme start in jouw nieuwe baan!

Iets voor jou?

Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct hieronder of kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

Whatsapp Bel