Vacatures

Zomerschool leerkrachten en onderwijsassistenten

De succesvolle Zomerschool Velsen gaat in de zomer 2023 wederom haar deuren openen in de gemeente Velsen. Dit is een gezamenlijk initiatief van IJmare, Fedra, Atlant en de gemeente Velsen. De zomerschool valt onder IJmare.

Neem contact op

De Klipper

IJmuiden

in overleg

Per

Dalton

250-300

Terug naar alle vacatures

Jouw baan

Voor de periode van 24 juli tot en met 11 augustus 2024 zijn wij op zoek naar Leerkrachten en Onderwijsassistenten (dagen in overleg)


Op de zomerschool Velsen staat plezier en leren centraal. De zomerschool is gericht op kinderen die extra ondersteuning nodig hebben op het gebied van taal, lezen en rekenen. In de ochtend wordt er thematisch gewerkt aan taal, lezen en rekenen en in de middag bieden we een breed aanbod op het gebied van sport, cultuur, techniek, theater en dans. De zomerschool opent haar deuren gedurende drie weken van de zomervakantie 2022 dagelijks van half 9 tot half 3. Wij bieden kinderen verrijkend onderwijs maar bovenal een fijne en leerzame tijd!

Wil jij graag onderdeel zijn van deze mooie samenwerking tussen IJmare, Atlant, en Fedra?

En hier bij als enthousiaste leerkracht of onderwijsassistent een nieuwe ( uitdaging aangaan?

Lees meer

Contactpersoon

Dit is jouw schoolleider

Madelon Boot

“De Klipper is een Daltonschool. Dat is iets wat ons uniek maakt. Buiten dat zijn we als team ambitieus, professioneel en constant in ontwikkeling. We zetten ons volle hart in om niet alleen leerkracht te zijn, maar ook een verzorgende, pedagogische rol te spelen voor de kinderen. Door de kleinschaligheid kent iedereen elkaar en elkaars kinderen, waardoor we elkaar goed kunnen helpen. Het is altijd knus, fijn en gezellig!”

Robin Leeuw, leerkracht en coach, De Klipper

Wanneer je bij ons solliciteert...

Stap 1

Lezen wij met veel enthousiasme jouw motivatie en cv.

Stap 2

Hoor je binnen twee werkdagen of we je uitnodigen voor een kennismaking op de school.

Stap 3

Heb je binnen een week een gesprek met de schoolleider en krijg je een rondleiding op de school. Zo kun je echt even sfeer proeven en eventueel nog een praatje maken met collega’s.

Stap 4

Zijn alle partijen enthousiast, dan bieden we je graag een contract aan en maken we alles in orde voor een warme start in jouw nieuwe baan!

Iets voor jou?

Leuk! We leren je graag kennen. Solliciteer direct hieronder of kom langs voor een kopje koffie om kennis te maken.

Whatsapp Bel