Invalpool leerkracht

Wil je graag voor de klas staan, maar heb je behoefte aan wat meer flexibiliteit? In de invalpool van Atlant kun je jouw uren flexibeler verdelen en krijg je de kans om ervaring op te doen in verschillende groepen en op verschillende scholen.

Bekijk de vacature 


Invalpool

Als invalleerkracht bij Atlant krijg je een van onze tien scholen als eigen ‘stamschool’ aangewezen. Op dagen dat je geen invalgroep hebt, werk je vanuit jouw stamschool aan administratieve projecten of ondersteun je jouw directe collega’s waar nodig. Op andere dagen word je gevraagd een groep over te nemen op één van de scholen van Atlant. We proberen hierbij altijd de beste match te vinden tussen de school, het team, de groep en de invalleerkracht.

Omdat Atlant een relatief kleine stichting is, leer je al snel al je collega’s en de leerlingen kennen. Dat maakt je werk zowel veelzijdig als vertrouwd!

Bekijk de vacature

“Flexibiliteit is voor mij belangrijk op dit moment. Ik heb twee jonge kinderen en door te werken in de invalpool kan ik mijn uren flexibeler verdelen. Ook als ik ooit bijvoorbeeld een studie zou willen doen is het beter te combineren.” 

LiMin van Muiswinkel-Rooijers, Invaller en organisator/planner van de invalpool

.

Dit is de coördinator van de invalpool

LiMin van Muiswinkel-Rooijers
limin.rooijers@atlantbo.nl
06-86258645